Cook Brown
Bristol
"The project ran smoothly and to plan thanks to clear communication from the AMH team. Our new office was delivered within the time frame and to an excellent standard. I would greatly recommend AMH."
Matt Brown, Director
Explore
Cook Brown had quickly outgrown their current office and required larger premises for new employees. The new office design had to include formal and informal meeting spaces and suitable storage solutions.
Create
The new design at its core provided a desking layout that improved the communication between departments and project teams. From this we created collaborative spaces that were flexible, inviting and connected. The spaces were formed utilising the bespoke storage unit meaning the need for new partitioning was reduced. This area also formed an admin hub for the office. AMH created a vibrant look using the clients corporate colours. We combined these colours with striking graphics to the new solid partitions and existing glazed partitions. The clean, fresh look of the new furniture was enhanced with a warm timber effect to storage units
Complete
Working with the client to identify their working process was key to understanding their storage and administration requirements. From understanding their requirements we were able to create a bespoke storage / admin unit which became an additional collaborative area for staff. During the planning process we identified and met the clients spacial requirements with surplus space. We designed the space to enable our client to sub-let the area whilst ensuring decent levels of separation. The Office Fit Out was completed in a 3 week time frame.